Forum Wspólnoty Mieszkaniowej przy Bieżanowskiej 77 ABC
Maluch Osiedlowy
Ponieważ administratorka forum się nie może do tego zebrać to zakładam wątek ja W tym wątku można się przedstawić, napisać coś miłego i wogóle...
Jestem zdania, że dobra atmosfera wśród sąsiadów jest bardzo ważna.
Witam wszystkich sąsiadów z osiedla...
Zabeta
Ostatnio edytowany przez Zabeta (2014-10-04 14:47:35)
Administrator
Witam, Pani Zabeto jak się nie mylę ustaliłyśmy iż ten wątek założy Pani...ja cały czas czekałam na niego
Natomiast wszystkich mieszkańców zachęcam do korzystania z forum. Przypominam, że forum jest stworzone dla naszej wspólnej komunikacji. Pomóżcie mu rozwinąć się.
Pozdrawiam wszystkich mieszkańców.
Tak klatka 2 blok C - jak na razie rządzi a gdzie reszta??;>
Maluch Osiedlowy
Syla napisał:
Witam, Pani Zabeto jak się nie mylę ustaliłyśmy iż ten wątek założy Pani...ja cały czas czekałam na niego
Ja tylko poddałam pomysł
Pani Sylwio
Administrator
A ja zaproponowałam Pani jego utworzenie...i tak właśnie muszę go przenieść w odpowiednie miejsce więc uznajmy, że obydwie do tego się przyczyniłyśmy Kończymy już spamować...reszta do wyjaśnienia poprzez osobisty kontakt :]
Mieszkaniec
Witam wszystkich sąsiadów z osiedla w szczególności mieszkańców bloku B
Użytkownik
Witam wszystkich,
Przyłącza się blok A.
Mieszkaniec
Blok C również wita ))
Nowy Użytkownik
Witam wszystkich
Nowy Użytkownik
Witam serdecznie,
w środę 15.05 odebralem mieszkanie w budynku B. Z góry przepraszam za hałas, jaki będzie się rozlegał podczas prac wykończeniowych. Postaram się to zrobić szybko tak by zbytnio nie narazić się drogim sąsiadom :-)
Pozdrawiam serdecznie!
Sławek
Nowy Użytkownik
Kolejna osoba z bloku B się dołącza do forum. Miło mi. Pozdrawiam wszystkich.
Kasia
Maluch Osiedlowy
Witamy wszystkich nowych sąsiadów bliższych i dalszych
Nowy Użytkownik
Również wszystkich serdecznie witam, ale pozowlę sobie jeszcze nie ujawniać dokładnie w którym miejscu mieszkam, bo nie ufam tak ludziom od razu. mam nadzieje, że troche sie tu zadomowię i już nie będę sie martwić, że jak napiszę skąd jestem to ktoś to wykorzysta przeciwko mojej osobie;).